Boven v.l.n.r.: Ype de Haan, Ben Flootman en Tjeerd Joustra
Beneden v.l.n.r.: Gerrie van der Meulen en Job Steenland (directeur Van Campen & Dijkstra). Niet anwezig: Pauline Kuiper en Silvia Schalekamp
Boven v.l.n.r.: Ype de Haan, Ben Flootman en Tjeerd Joustra Beneden v.l.n.r.: Gerrie van der Meulen en Job Steenland (directeur Van Campen & Dijkstra). Niet anwezig: Pauline Kuiper en Silvia Schalekamp Foto: Ingezonden

Noorder Staete wordt per 1 juli 2022 Van Campen & Dijkstra

Per 1 juli a.s. hebben Tjeerd Joustra en Ype de Haan van Van Campen & Dijkstra het assurantiekantoor Noorder Staete aan de Florynwei in Burgum overgenomen. Een nieuwe naam, met nieuwe maar ook bekende gezichten.

Uit de buurt

Het nieuwe ondernemersduo komt uit de omgeving. Tjeerd Joustra woont in Burgum en heeft al jaren een uitgebreide particuliere verzekeringsportefeuille in de regio. Ype de Haan is woonachtig in Feanwâlden en is specialist op het gebied van de zakelijke krediet- en verzekeringsmarkt en gaat dit vanaf heden in Burgum voorzetten. ”Wij zijn erg blij met deze stap in het ondernemerschap en hebben hele mooie plannen met het bedrijf. Wij willen voor de regio het financiële hart zijn, waar je als particulier en als zakelijke klant terecht kunt voor al je financiële vragen. Voor bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Lekker alles onder één in dak”, vertelt een trotse Ype.

Toekomstplannen

”Op termijn willen we ook de service van RegioBank gaan uitbreiden met een kasfunctie. De wens is om deze dienst meer centraal in Burgum aan te bieden en momenteel hebben we ons oog laten vallen op een pand in het centrum. De bedoeling is dat we daar in 2023 heen verhuizen. Op deze toekomstige locatie kan de klant dan vijf dagen per week gewoon naar binnen lopen om geld op te nemen of om te storten”, vertelt Tjeerd. Handig nu steeds meer geldautomaten verdwijnen en bankkantoren een terugtrekkende beweging maken. In Burgum komt deze functie juist terug met de nieuwe visie van de heren Joustra en De Haan.

Vertrouwde gezichten

Niet alleen de klanten verhuizen mee met de overname van Van Campen & Dijkstra. Gerrie van der Meulen en Sylvia Schalekamp zijn vanaf nu in dienst bij Van Campen & Dijkstra en blijven de aanspreekpunten voor de RegioBank klanten. Ook Ben Flootman blijft betrokken. Hij staat de klanten op het gebied van hypotheken en verzekeringen drie dagen per week te woord.

Wie is Van Campen & Dijkstra?

Van Campen & Dijkstra is al sinds 1982 actief in het Noorden van Nederland. Met in totaal negen vestigingen zijn zij altijd in de buurt. Bestaande en nieuwe klanten hebben met de overname door Van Campen & Dijkstra altijd vaste contactpersonen, een supersnelle schadeafhandeling die middels mail, telefonisch en per WhatsApp bereikbaar is, meedere hypotheekadviseurs en ondersteuners om uw droom te laten vervullen, en de mogelijkheid tot een scherper en passender aanbod met de dienstverlening ’Alles onder één dak’. Ype en Tjeerd maken graag kennis met u vanaf hun nieuwe stek. Loop eens bij ze binnen!


Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank

Florynwei 1-L | Burgum  | T: 0511 460 240

www.vancampendijkstra.nl/regiobank-burgum/