Afbeelding
Foto: Ingezonden

Open Dag de Vertakking Zorg

Op vrijdag 10 juni a.s. houdt de Vertakking Zorg een open dag voor alle geïnteresseerden. De zorgorganisatie biedt van maandag tot en met vrijdag dagbesteding, praktische ondersteuning en individuele begeleiding op een unieke locatie bij de monumentale boerderij de Vertakking in Ryptsjerk. Rond de boerderij liggen prachtige, vrij toegankelijke tuinen.

Open dag 10 juni a.s.

Op de Open dag kunnen geïnteresseerden het zorgaanbod van de Vertakking Zorg ontdekken, ervaren hoe aan het zorgaanbod vorm wordt gegeven, kennismaken met cliënten en medewerkers en rondkijken op de locatie incl. de open tuin. De open dag duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Bij de Vertakking is ruime parkeergelegenheid.

Voor ieder een thuis bij de Vertakking Zorg

De dagbesteding van de Vertakking Zorg biedt kwetsbare mensen een plek waar ze ertoe doen en waar ze in een beschermde omgeving kunnen werken aan hun doelen. En om soms even niet te werken aan doelen, maar gewoon terecht kunnen voor een luisterend oor en een bemoedigend woord. Activiteiten die o.a. worden aangeboden in de dagbesteding zijn dierenverzorging, terreinonderhoud, tuinieren, hout- en metaalbewerking, handwerken en andere creatieve activiteiten. Er wordt gekookt met zelfgekweekte groenten en fruit. Op de dagbesteding worden leuke producten gemaakt die o.a. via social media en op markten en fairs verkocht worden. Van de opbrengst worden uitjes en excursies georganiseerd voor de cliënten. 

Vrijdag 10 juni a.s. bij de Vertakking Zorg, Binnendyk 73, Ryptsjerk. 11.00 tot 17.00 uur en gratis parkeren. Voor meer informatie over de Vertakking Zorg: www.devertakkingzorg.nl