Het openingsspel van Square in het Fries Congrescentrum Drachten.
Het openingsspel van Square in het Fries Congrescentrum Drachten. Foto: Sijbren Kuiken

Meer dan duizend mensen bij Square Drachten

Algemeen

Meer dan duizend tieners, groepsleiders en medewerkers kwamen afgelopen weekeinde - 28 en 28 mei 2022 - samen in Drachten bij het jaarlijks terugkerend tienerevent Square. Dit is een interkerkelijk tienerevent van Noord-Nederland, maar er kwamen ook tieners uit bijvoorbeeld Limburg, om op het terrein van het Fries Congrescentrum Drachten samen op te trekken.

Tieners en jongeren beleefden samen een hoogstaand programma, onder andere met sport en spel, workshops en The Box. Met de te gekke spellen en activiteiten werden de tieners tijdens het Sport & Action programma uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en team beter te leren kennen.

‘Meetings’ hoogtepunten

Maar ook hebben ze Jezus (beter) leren kennen tijdens onder andere de Meetings, de In-team-momenten en door persoonlijk gebed. Voor veel deelnemers waren dan ook de meetings het hoogtepunt van Square.

Met veel enthousiasme werd er gezongen, gedanst en geluisterd naar de boodschap uit de Bijbel die door gepassioneerde sprekers werd gebracht. Sprekers als David Lodder, Karim Landoulsi, Martin Dol en Evert van Wieren spraken over ‘The One’.

De organisatie is enorm dankbaar voor de vele betrokken medewerkers, de financiële middelen en het gebed dat dit evenement mogelijk heeft gemaakt. Meer informatie over dit weekend is te vinden via de ‘socials’ bij @squaredrachten.