Afbeelding
Foto: Pixabay

(W)ûnder 8! jeugdvoetbaltoernooi

Algemeen

Op 4 juni organiseert SJO Feanstars JO8 in samenwerking met v.v. Hardegarijp JO8 het eerste (W)ûnder 8! jeugdvoetbaltoernooi voor jeugd onder de acht jaar. Inmiddels hebben al 24 JO8-teams uit Fryslân en Groningen zich aangemeld.

Al deze teams komen uit in zowel de eerste, tweede, derde als vierde klasse. De organisatie streeft ernaar om het evenement jaarlijks op verschillende locaties terug te laten keren. Het is een samenwerking tussen meerdere enthousiaste voetbalverenigingen. Het toernooi begint om 09.15 uur met een line up (presentatie van de deelnemende teams). 

Om 09.30 uur starten de wedstrijden waarbij de laatste speelronde voor alle teams om 12.10 uur begint. Afsluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Het evenement wordt muzikaal begeleid door deejay Mr. J. Het (W)ûnder 8! jeugdvoetbaltoernooi is dit jaar op Sportpark ‘t Ketting te Surhuisterveen. Ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen en uiteraard alle overige geïnteresseerden zijn van harte welkom. Zie voor het toernooiprogramma en alle bijbehorende informatie op: www.tournify.nl/live/wunder8.