Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen
Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen Foto: Ingezonden

Brassband Blaast de Bazuin: muzikanten welkom

Algemeen

Brassband Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen pakt in juni 2022 uit. Mensen die vroeger een brassband-instrument hebben bespeeld of mensen die een koperinstrument willen leren bespelen, zijn in juni vier weken welkom om samen met de band muziek te maken. Het project wordt afgesloten met een groots openluchtconcert als afsluiter van de Torenpleinfeesten in Surhuisterveen.

Dit is onder andere voor mensen die vroeger een muziekinstrument hebben bespeeld en dit, om welke reden dan ook, nu niet meer doen. “Onder het motto ‘Oud koper roest niet’ leren wij jou in zes weken tijd opnieuw jouw oude - of een ander - instrument te bespelen”, vertelt Monique Hamersma van de organisatie.

Start op 9 juni 2022

Het project start op donderdag 9 juni tijdens de wekelijkse repetitie van Blaast de Bazuin. Tussen eind mei en deze avond ontvangen deelnemers hun instrument en maken ze kennis met de brassband en de andere deelnemers.

“Na vier weken ben jij omgetoverd tot amateurmuzikant en klaar om met ons mee te spelen tijdens een groot ‘inspired by André Rieu’-openluchtconcert op 3 juli op het Torenplein in Surhuisterveen!”

Meedoen is gratis

Meedoen aan Blaast de Bazuin & Friends is gratis. “Het enige dat wij van jou verwachten is energie, enthousiasme en doorzettingsvermogen.” Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marianne Oegema via 06-30235747. Aanmelden kan via info@blaastdebazuin.com.