De Skate4daagse in Surhuisterveen krijgt de tweede editie eind juni 2022.
De Skate4daagse in Surhuisterveen krijgt de tweede editie eind juni 2022. Foto: Ingezonden

SKATE4daagse voor jong en oud

Algemeen

Van 27 tot en met 30 juni 2022 vindt de tweede editie van de SKATE4daagse plaats in Surhuisterveen. 

Ben je ook zo gek op skeeleren en hou je van een leuke uitdaging? Dan is de SKATE4daagse echt iets voor jou!

De SKATE4daagse Surhuisterveen vindt plaats op de skeelerbaan aan het Blauknopke en wordt georganiseerd door Skeelervereniging Surhuisterveen. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de skeelervereniging.

Eind juni vier avonden

Ga lekker over het asfalt van de skeelerbaan rollen, alleen, met het gezin of met je skeelervrienden. Je doet mee als je 27, 28, 29 en 30 juni op de baan komt skeeleren. (reservedatum 1 juli bij slecht weer op één van de andere dagen).

Medaille na vier keer

Je kunt starten tussen 18:00 en 18:30 uur. Er kan tot uiterlijk 19:15 uur geskeelerd worden. Je kunt zelf bepalen welke afstand je skeelert. Na vier avonden skeeleren heb je de SKATE4daagse voltooid en ontvang je jouw medaille. Meld je aan voor de SKATE4daagse door te mailen naar svsurhuisterveen@gmail.com

Aanmelden tot 15 juni

Kosten € 3,00 p.p. te voldoen bij de start op de eerste dag (geldt ook voor leden van SVS). Van tevoren aanmelden is nodig en kan tot 15 juni 2022 (geldt ook voor leden van SVS). Het dragen van een helm is verplicht: geen helm, geen deelname. Bovendien wordt het dragen van bescherming voor polsen, ellebogen en knieën aanbevolen.