Afbeelding
Foto: De Lawei

Zing, dans, lach en bewonder in De Lawei

De laatste voorstellingen van het seizoen beloven gegarandeerd nog veel spektakel. In de maanden mei en juni kan er zeker gezongen, gedanst, gelachen en vooral bewonderd worden. Bekijk hieronder een aantal highlights, maar ook zeker het hele aanbod op www.lawei.nl/zingdans

De Speld Theater - De Speld | VR 6 mei

Na vijftien jaar betrouwbaar verslag te hebben gedaan van het laatste nieuws breidt De Speld dit jaar uit naar de toekomst. In De meest betrouwbare voorstelling ooit gaat het team achter het satirisch nieuwsplatform De Speld de strijd aan met alles wat ons de komende decennia te wachten staat. Verwacht een confettikanon aan satirische scenes, dilemma’s waarvan je nooit dacht dat ze bestonden en hilarische nieuwsflitsen.

The BlueBirds - Great Big World? | ZA 7 mei

The BlueBirds komen terug naar het theater met de nieuwe theatershow Great Big World en nemen Leonie Meijer mee als special guest! Deze waanzinnige zangeressen en songwriters geven een ode aan de vrouw! Eigen songs van het album Great Big World worden afgewisseld met klassiekers van o.a. Dolly Parton, The Chicks en Kacey Musgraves.

Festen | VR 13 mei

Familieleden komen vrolijk bijeen om de verjaardag van vader te vieren. Maar een speech verandert de feestelijke avond in een slagveld. In deze aangrijpende voorstelling gaan humor en drama soepel samen. Gespeeld door Peter Heerschop, Viggo Waas, Bas Hoeflaak, Genio de Groot, André Dongelmans, Stephanie Louwrier, Vincent Croiset, Maartje van de Wetering en Han Römer als de pater familias.

Veldhuis & Kemper  - Hou dat vast | ZA 14 mei

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt”. Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast van Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo?

The Five Great Guitars - Black Magic Woman | DO 19 mei 

Black Magic Woman is een avondvullend programma vol vuurwerk op de snaren. Oprichter van The Five Great Guitars Jan Kuiper, speelt samen met zijn gitaarvrienden Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer, Digmon Roovers en Marcel de Groot akoestische en bluesy arrangementen van de allermooiste songs van de Latin Guitar Hero Carlos Santana!