Afbeelding
Foto: Marcel van Kammen

Vrijwilligers gezocht Súd Ie

Algemeen

Voor het gratis toegankelijke openingsweekend van 11 en 12 juni aanstaande zoekt programmabureau Súd Ie diverse vrijwilligers.

Men zoekt schippers die met passanten over de Súd Ie willen varen. Ook zoekt het bureau gastheren en -dames die op diverse locaties fietsen willen uitgeven en willen innemen. Daarnaast zoekt men enkele mensen met een auto en een kar, die fietsen van a naar b willen brengen.

Er zijn acht locaties waar mensen op/af een boot/fiets kunnen stappen. Deze zijn gesitueerd in Dokkum (twee keer), aan de N361 ter hoogte van Wetsens, bij Reidswâl, bij de Anjumer Kolken, in Ezumazijl, bij Esonstad en in Dokkumer Nieuwe Zijlen.

Zowel het varen als het fietsen hebben als doel om bezoekers de regio te laten verkennen. Daarnaast worden er tijdens dit weekend tientallen activiteiten georganiseerd door ondernemers en dorpen in de regio rondom Súd Ie.

Het belooft een gezellig weekend te worden waarbij de hulp van vrijwilligers onmisbaar is. Vanzelfsprekend wordt er goed voor hen gezorgd en is er een kleine vergoeding beschikbaar. Mensen die op 11 en 12 juni een handje willen helpen, kunnen zich tot en met dinsdag 10 mei aanmelden bij Elizabeth Pilat via info@pilatadvies.nl of 06-47905036