Gert van der Vijver, De Zandkunstenaar.
Gert van der Vijver, De Zandkunstenaar. Foto: Ingezonden

Beleef Pasen als nooit tevoren!

Kom eerste paasdag naar het fantastische concert van de Oden van Salomo en de Zandkunstenaar!

Bethel bruist! Op zondag 17 april, eerste paasdag, om 19.30 uur pakken we uit met een fantastisch paasconcert de Oden van Salomo en zandkunstenaar Gert van der Vijver. Het wordt genieten van de bovenste plank. Met veel muzikaal talent en adembenemende beelden van Gert van der Vijver. De Zandkunstenaar creëert met speciale technieken mooie beelden, een dynamisch spel van zand en licht. Zandschilderijen passend bij de mooi gezongen liederen. De Oden staan onder leiding van… (naam muzikanten?) Samen blazen ze de aloude Oden van Salomo nieuw leven in. Het bijzondere paasverhaal in een unieke mix van bijzondere muziekstijlen bij elkaar. Van World music, Keltische folk, Ambient, Balkan, improvisatie en popmuziek. Een heerlijke avond uit voor het hele gezin.

De liederen zijn vol beeldende teksten en komen uit de aloude tijd van Salomo. Het zijn zelfs de oudst bewaarde christelijke liederen in de geschiedenis. Meeslepende feestliederen over het rijke geloofsleven van Syrische christenen. Vanuit de Aramese taal schreven ze over Jezus die hen opzoekt in hun uitzichtloze situatie. En hen de weg baant naar het paradijs. Ook voor ons is deze hoopvolle boodschap van nieuwe hoop en eeuwige redding nog steeds van kracht! Want ook voor jou is Jezus gestorven en weer opgestaan. Luister naar deze hoopvolle boodschap, jouw enige redding en verlossing! Jezus leeft en wij in Hem. Laten we het samen uitzingen! Samen en voor Hem die ons kracht geeft. Het zal een energieke en bezinnende avond worden. De liefde voor de Messias, je kunt er niet omheen. Laat je meeslepen door de prachtige poëzie en beleef de liefde van de Aramese christenen voor hen én onze Messias in de Oden van Salomo!

En of je nu wel of niet gelooft, er zit een fantastische bemoedigende kracht in deze teksten. Kom genieten van dit prachtige paasconcert. Met de vele talenten op het podium beleef je Pasen als nooit tevoren. Een feest dat je niet wilt missen! De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom in de Bethelkerk, de Bolder 75 in Drachten. Kijk voor meer informatie  en het hele paasprogramma op www.bethel.nl/pasen.