Afbeelding
Foto: Ingezonden

Glasvezelcampagne nog tot 20 april voor kernen in gemeente Achtkarspelen

Wat DELTA Fiber Netwerk betreft, komt er binnenkort ook in Harkema, Kootstertille, Drogeham, Augustinusga, Boelenslaan, Gerkesklooster en Stroobos, Surhuizum, Twijzel en Twijzelerheide supersnel internet! Zegt 25% van de inwoners ‘ja’ tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk? En sluiten zij vóór 20 april 2022 een abonnement af bij één van de deelnemende telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl, dan krijgen alle inwoners een glasvezelaansluiting. Zo heeft straks de hele buurt de zekerheid van een internetverbinding die niet alleen vandaag top is, maar ook morgen. En over 20 jaar.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor glasvezel zijn:

Capaciteit is haast eindeloos

Met jaarlijks 40% meer verbruik zitten kabel en koper bijna op het limiet. Glasvezel heeft een bijna onbeperkte capaciteit en je deelt deze niet met de buren.

Er valt eindelijk wat te kiezen

Glasvezel is een open netwerk. Nu kun je uit 5 providers kiezen, na een jaar zijn dat er alweer 10+.

Stabieler en sneller internet voor hetzelfde geld

Vaak ben je niet meer kwijt voor een abonnement bij een telecomaanbieder op glasvezel. Maar je hebt dan wel veel meer capaciteit.

Doe de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl voor meer informatie. Of bezoek het Glasvezel Informatiepunt in Harkema of Kootstertille. Je vindt de winkels aan de Warmoltstrjitte 43 in Harkema en aan de Alde Dyk 6 in Kootstertille. Je kunt terecht van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maak je liever een afspraak of wil je een glasvezeladviseur even telefonisch bevragen, bel dan tijdens openingstijden naar 06 - 1886 5464 (Harkema) of 06 - 3861 2895 (Kootstertille).