De verkoopadviseurs Aico, Arjen en Jeroen vertellen u graag welke tuinmachine het meest geschikt is voor uw tuin.
De verkoopadviseurs Aico, Arjen en Jeroen vertellen u graag welke tuinmachine het meest geschikt is voor uw tuin. Foto: Actief Media

Scherpe acties en aanbiedingen tijdens Paasshow Joh. Bosgra

Algemeen

Joh. Bosgra in Hurdegaryp opent het tuinseizoen met de Paasshow. Van 14 tot en met 16 april zijn er scherpe acties en aanbiedingen. Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste tuinmachines proberen. 

Gazonmaaiers, bosmaaiers, aanhangwagens, verticuteermachines, heggenscharen, kettingzagen, hogedrukreinigers, kruiwagens, tuingereedschap en werkkleding. Het is maar een kleine greep uit het enorme tuinassortiment van Joh. Bosgra. 

En alle machines staan klaar om te proberen in de grote showroom. “Onze kracht is dat wij van de A-merken Honda, STIHL, STIGA, EGO, Kubota en Ariens bijna het gehele programma hebben staan”, zegt Gretha Hoogland-Bosgra, die samen met haar zus Ciska van der Heide-Bosgra eigenaar is van het bedrijf. “Ook als u een specifiek model zoekt, is de kans groot dat wij deze op voorraad hebben.”

Steeds meer tuinmachines hebben een accu. Zelfs zitmaaiers worden er al mee uitgerust, vertelt Ciska. “Zo heeft EGO de eerste zero-turn-zitmaaier met accu. Deze hebben wij hier ook staan. Een zero-turn-zitmaaier heeft een kleinere draaicirkel en gaat gemakkelijker om obstakels heen. Met de zwaarste accu, kan de zitmaaier op één acculading tot 6000 vierkante meter maaien.” 

Ook zien de zussen dat steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een robotmaaier. Joh. Bosgra heeft een ruime collectie robotmaaiers van Honda, STIHL en STIGA. Welk merk en type het meest geschikt is, hangt af van meerdere factoren, geeft Ciska aan. “Er moet rekening worden gehouden met onder andere de grootte van het gazon en hoe vlak uw gazon is. Hier adviseren wij u graag over. En de robotmaaier installeren wij ook bij u thuis.”

De medewerkers van de tuinafdeling van Joh. Bosgra weten alles van tuinmachines en denken actief mee met de klant. “Onze verkoopadviseurs vertalen de specificaties van de machine naar uw eigen situatie, naar uw tuin”, aldus Gretha. “Ook leggen wij uit hoe machines het beste gebruikt kunnen worden. Want mensen komen hier niet om een gazonmaaier, maar om een netjes gemaaid gazon.”

Joh. Bosgra heeft ook een eigen werkplaats en vier monteurs in dienst. “Wij vinden duurzaamheid belangrijk”, zegt Ciska. “Alle tuinmachines kunnen wij onderhouden en repareren, zodat ze langer meegaan.”

Gretha en Ciska nodigen u van harte uit op de Paasshow. “Als u uw tuin graag netjes heeft, moet u zeker even langskomen. Met het juiste gereedschap werkt het een stuk gemakkelijker in de tuin.” Zoekt u ontspanning voor na het tuinieren? Kom dan ook langs, want op alle zwembaden krijgt u 15 procent korting.

Joh. Bosgra bv | Rijksstraatweg 139, Hurdegaryp | www.bosgra.nl | 0511 - 472 025

Verkoopmedewerker Arjen op de afdeling met grasmaaiers.