Afbeelding
Foto: Vtwonen.nl

Geef je werkplek een 'volwassen' make-over met een vrijstaand bureau

Hoog tijd om je werkplek een make-over te geven, vind je ook niet? Om in de juiste stemming te komen tijdens je werk, is het belangrijk dat je werkplek opgeruimd is en praktisch is ingericht. Maar vergeet de look and feel van deze ruimte niet – die is namelijk minstens zo belangrijk! Om te zorgen dat je werkplek ‘volwassen’ oogt, raden we aan om een vrijstaand bureau aan te schaffen.

Volwassen?

Wat we precies bedoelen met een ‘volwassen' interieur? Simpel. Over een volwassen interieur is, in tegenstelling tot andere interieurs, goed nagedacht. De meubels passen vaak in één bepaalde woonstijl en er is met aandacht gekeken naar de indeling. Een volwassen werkplek is geen samengevoegde ruimte en het is geen snel in elkaar geflanst hoekje dat er rommelig en onhandig uitziet.

Vrijstaand is het antwoord

Wat draagt een vrijstaand bureau daar dan precies aan bij? Een bureau dat van de muur af of zelfs middenin een ruimte staat, benadrukt wat de functie van de ruimte is. Het bureau is niet zomaar in een hoek weggestopt, maar het mag er zijn – het is immers het belangrijkste onderdeel van een werkplek. Dat mag je dus ook laten zien! Met een vrijstaand bureau zorg je er in één klap voor dat het bureau de eyecatcher van de werkplek wordt. En dat is dus precies wat je wilt als je een volwassen werkplek wilt creëren!

Win-win

Een vrijstaand bureau kies je trouwens niet alleen voor de looks. Het is namelijk ook zeker praktisch, omdat je rondom je bureau veel ruimte hebt. Combineer je bureau bijvoorbeeld met een trolley met wieltjes waar je extra papieren en andere kantoorspullen in kunt opbergen. Daarnaast ook niet geheel onbelangrijk: meer beenruimte.

Bron: vtwonen.nl