Cosmetisch arts KNMG en eigenaar Edward Berends van Perfect Look Clinics.
Cosmetisch arts KNMG en eigenaar Edward Berends van Perfect Look Clinics. Foto: Ingezonden

Geslaagde open dag De Beautyboerderij

De Beautyboerderij in Hurdegaryp kijkt terug op een geslaagde open dag. Speciale aandacht was er voor de Perfect Look Clinics van dokter Edward Berends. Hij was zelf deze dag aanwezig om geïnteresseerden meer te vertellen over de behandelmogelijkheden en de te verwachten resultaten.

Al meer dan 10 jaar voert Perfect Look Clinics huidverbeterende behandelingen uit in Hurdegaryp, in samenwerking met De Beautyboerderij. Perfect Look Clinics doet naast huidverbetering ook aan rimpelbehandelingen door middel van botox en fillers. Daarnaast zijn ook zweetbehandelingen met behulp van de miraDry erg populair. Met deze behandeling ben je in een keer levenslang verlost van okselzweet.

Met name de botox- en fillerbehandelingen zijn de laatste jaren erg populair geworden. Cosmetisch arts KNMG en eigenaar Edward Berends van Perfect Look Clinics vertelt dat aanvankelijk jonge vrouwen de weg naar zijn kliniek wisten te vinden. Fillerbehandelingen van de lippen zijn vooral erg in trek.

Tegenwoordig weten middelbare vrouwen de weg naar zijn kliniek ook steeds beter te vinden.

Met enkele relatief eenvoudige ingrepen weet Perfect Look Clinics heel mooie en natuurlijke resultaten te bereiken. De slogan van zijn bedrijf is niet voor niets: ‘Er natuurlijk mooier uitzien’.

Cosmetisch Arts Edward Berends weet te vertellen dat mensen het belangrijk vinden om er minder moe en wat frisser uit te zien, zonder dat dit onnatuurlijk overkomt.

Edward Berends legt uit dat met natuurlijke lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur, veilige en natuurlijke resultaten bereikt kunnen worden. De ingrepen zijn vrijwel pijnloos, geven nauwelijks blauwe plekken en vergen nauwelijks hersteltijd. Dit is ook de reden dat de behandelingen kunnen plaatsvinden zonder dat de omgeving hoeft op te merken dat er iets aan het gezicht is gedaan.

De Beautyboerderij | Rijkstraatweg 168 Hurdegaryp | www.afslankstudiomarianne.nl | 06-15103415