Afbeelding
Foto: Ingezonden

Uw Slager Otte Boersma viert 15-jarig jubileum

Wot Otte makket, dot smakket. De slagerij van Otte Boersma is al 15 jaar een begrip in Eastermar en omstreken, en viert dit met twee weken lang jubileum voordeel!

De afgelopen 15 jaar is niet alleen de slagerij, het assortiment en ook team van Otte Boersma uitgebreid. Otte maakt samen met zijn team een breed scala aan goede, eigengemaakte producten. Net als bij de start snijdt Otte zijn eigen vlees uit, worden de vleeswaren zelf gemaakt en zorgt het team voor een warm welkom voor iedere klant. De afgelopen jaren is het assortiment uitgebreid met diverse hapjes, maaltijden en salades.

Otte: “Al ons vlees is afkomstig uit de regio en wordt volledig in ons bedrijf verwerkt. Dat proef je.” De runderen komen uit de omgeving van Eastermar, waardoor onze klanten er altijd op kunnen vertrouwen dat zij een lokaal en eerlijk stukje vlees eten. Daarnaast zijn er ook veel lokale boeren waarvoor Otte en zijn medewerkers nog op traditionele wijze huisslachtingen uitvoeren. Op het gebied van varkensvlees is er bewust gekozen voor varkensvlees van het Wroetvarken. De varkens kunnen de hele dag wroeten, spelen en rusten. De stallen hebben dichte vloeren met een dikke laag strooisel, voor een comfortabel ligbed. Daarnaast hebben ze voldoende leefruimte, zijn ze actiever en zorgen ze daardoor voor een smaakvoller en natuurlijk stukje vlees. 

Naast dat de toonbank iedere dag vol ligt met diverse vleessoorten, grillproducten en maaltijden, kunt u bij Otte en zijn team ook terecht voor catering. Denk aan een Fries stamppot buffet, een hapjesbuffet of een Oosters buffet. In de zomer kunt u een complete barbecue laten verzorgen, van het vlees, de salades tot en met de barbecue en zelfs de kok.

Om het 15-jarig bestaan te vieren, zijn er twee weken lang diverse feestelijke aanbiedingen, zoals gegrilde kippenbouten, runderhamburgers, cordon bleus en een speciale jubileumtas gevuld met diverse huisgemaakte producten. Otte: “Ik wil het fantastische team bedanken voor hun inzet en onze klanten voor het vertrouwen. Op naar de volgende 15 jaar!”

Uw Slager Otte Boersma, Grote Hornstweg 2, Eastermar, tel. 0512 471 587