De tuinen aan de Alde Dyk in Kootstertille.
De tuinen aan de Alde Dyk in Kootstertille. Foto: Ingezonden

Tuindersvereniging de “Tilster Tún” in Kootstertille heeft nog tuinen te huur

Gezond en bewust eten zijn heel actueel. Groente en fruit uit eigen tuin kunnen daaraan bijdragen, biologisch en veel lekkerder.

Weet u wel dat aardbeien van eigen tuin veel lekkerder zijn dan aardbeien uit de winkel? En dat is nog maar één voorbeeld. Het zelf verbouwen van groente en fruit, zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen is toch een prachtige doelstelling? Bovendien is het niet verpakt in plastic of ander materiaal en draagt het bij aan duurzaamheid.

Wat is er nu mooier om je eigen groente en fruit te verbouwen. En dat kan. In Kootstertille, bij tuindersvereniging de “Tilster Tún” aan de Alde Dyk in Kootstertille zijn nog enkele tuinen te huur. Het kan toch niet zo zijn dat alles en dus ook groente en fruit duurder wordt en tuinen ongebruikt blijven liggen.

De tuinen zijn te huur in een grootte, passend bij de huurder, van 50m², 100m², en 200m². Hebt u belangstelling, informeer eens vrijblijvend bij de “Tilster Tún”. Contact: Fred Dijkstra, tel: 06-50501598 of email: awdijkstra@upcmail.nl