Afbeelding
Foto: Tibbesma Fotografie

Reptielenweek op De Naturij in de voorjaarsvakantie

Na ruim een jaar lang verbouwen gaat het gebeuren. Op donderdag 24 februari wordt om 11.00 uur het Reptielenhuis officieel geopend door een hele speciale gast, bekend van tv en een echte reptielenexpert.

Om de Reptielenweek te openen is maandag 21 februari Repticura uit Leeuwarden met veel van hun mooie dieren aanwezig. Van 11.00 tot 15.45 uur zullen slangen, vogelspinnen en andere exoten te bewonderen zijn. En wie durft mag aanraken, aaien en soms zelfs vasthouden. 

Op dinsdag is er op De Naturij een reptielenkleurwedstrijd. De kleurplaten kunnen ter plekke worden ingekleurd of worden meegenomen. Het inleveren van de kleurplaten kan t/m woensdagmiddag (23 februari) 17.00 uur, bij de receptie. 

Op woensdag 23 februari mogen bezoekers van De Naturij namen bedenken voor de 2 nieuwe schildpadden in die in het nieuwe reptielenhuis komen. Die mogen ingeleverd worden bij de receptie. Donderdag worden er na de opening 2 leuke namen uitgekozen. 

Op donderdag 24 februari is het dan eindelijk zo ver: de opening van het Reptielenhuis. Om 11.00 uur begint de opening met een heuse VIP. Deze zal onder andere iets vertellen over de dieren in het Reptielenhuis. Erna zal er gelegenheid zijn voor handtekeningen en eventueel het maken van een foto. Ook is dan het Reptielenhuis toegankelijk voor bezoekers die een kijkje willen nemen. 

Volg De Naturij op www.naturij.nl en op facebook.com/denaturij voor de laatste nieuwtjes, updates en de bekendmaking van de speciale gast voor de opening van het Reptielenhuis. 

Over kinderboerderij De Naturij

De Naturij heeft, met 175.000 bezoekers per jaar, Zilver behaald voor het leukste uitje van Friesland voor 2019. Deze prijs is uitgereikt door het land van ANWB. De kinderboerderij De Naturij heeft meer dan 7 hectare speelplezier met veel dieren, een mooie speeltuin, een overdekte Speelhal, springkussen, Spartelbad, Natuurspeelbos, Verkeerstuin, natuur- en ontdekpaden en nog veel meer! De Naturij is het hele jaar geopend en heeft in alle weersomstandigheden veel te bieden.
Kinderboerderij De Naturij, Oude Slingeweg 4, 9204 WS Drachten - www.naturij.nl