Afbeelding
Foto: Ingezonden

Wil je graag afvallen met een blijvend resultaat?
Dan ben je bij Easyslim.nu op het juiste adres!

Berber, eigenaar van de studio in Drachten vertelt: ‘Onze kracht zit hem in een sterk apparaat gecombineerd met eerlijk advies. Je gaat als het ware op ontdekkingstocht met je eigen lichaam. We gaan altijd uit van wat de klant zelf wil en daar stellen we een persoonlijk behandelplan op af. Je hoeft geen ingrijpende veranderingen te maken in je voeding, we zoeken naar een manier hoe het voor jou haalbaar is. Het is zo voor niemand hetzelfde. Ook zijn we eerlijk: als je een doel hebt dat lastig te behalen is, raden we dit af.

Easyslim.nu doet het anders dan andere afslankstudio’s en sportscholen. ‘We zijn geen afslankstudio met een wijzend vingertje. Het belangrijkste is dat het goed voelt. We lachen veel en er hangt een gezellige sfeer. Gecombineerd met de positieve resultaten zie je mensen in hun zelfvertrouwen groeien. Ze beginnen te geloven dat ze het echt kunnen. En het succes vieren we vervolgens samen.’

Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Maak snel een vrijblijvende kennismakingsafspraak! Boek online via www.easyslim.nu of bel/ app 06 83 85 47 19.

Easyslim.nu Drachten, Torenstraat 2B