dbieb in Gytsjerk.
dbieb in Gytsjerk. Foto: Ingezonden

dbieb verruimt de openingstijden

Algemeen

Aan het einde van een roerig jaar, brengen dbieb Burgum en dbieb Gytsjerk een goednieuwsbericht. Met ingang van 1 februari 2022 worden de openingstijden van de beide vestigingen verruimd. Daarnaast brengt dbieb een nieuw serviceconcept waarmee bezoekers nog vaker in dbieb terecht kunnen. 

Het jaar 2021 was ook voor dbieb een roerig jaar. De deuren gingen letterlijk dicht. Zowel voor de bezoekers als de medewerkers van dbieb werd de ‘huiskamer van het dorp’ enorm gemist. In 2022 wil dbieb er vaker zijn voor de leden en andere bezoekers met een aangepast serviceconcept.

Ontmoeten & zelf doen
Met ingang van 1 februari introduceert dbieb in de ochtenden ‘ontmoeten & zelf doen’. Er is dan volop gelegenheid om langs te komen voor een kop koffie en een krantje, een praatje en het inleveren en lenen van boeken. In dbieb zijn gastheren en -dames aanwezig om de bezoekers welkom te heten en te assisteren bij de selfservice.

In de middag is er een medewerker van dbieb aanwezig om alle service te bieden en vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld vragen over uw pasje of lidmaatschap, persoonlijk advies en inspiratie en andere zaken waarbij u hulp van een medewerker nodig heeft.

Openingstijden met ingang van 1 februari 2022:
In dbieb in Gytsjerk is er iedere vrijdag ‘ontmoeten & zelf doen’ van 10.00 tot 13.30 uur. Daarnaast is de vestiging iedere maandag van 13.30 tot 20.30 uur geopend en op dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur. Op iedere dinsdag, donderdag en vrijdag is er in de vestiging in Burgum ‘ontmoeten & zelf doen’ van 10.00 tot 13.00 uur. Daarnaast is dbieb in Burgum open van maandag tot en met donderdag van 13.00 en 17.30 uur, op vrijdag van 13.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Wie vragen heeft over deze aanpassing kan natuurlijk terecht bij de medewerkers van dbieb in Gytsjerk en Burgum. Zij leggen u graag uit wat dit nieuwe concept precies betekent.