Afbeelding
Foto: Ingezonden

Veenbaas Potgrond: nieuwe open banendag

Algemeen

Veenbaas Potgrond BV houdt zaterdag 23 oktober van tien tot twaalf uur een nieuwe open banendag voor mensen die wellicht bij het bedrijf willen werken. Veenbaas is specialist in potgrond, waar veel op wil groeien. Medewerkers, ook nieuwe, kunnen meegroeien. De locatie: Stuurboord 21, 9206 BK Drachten.

Het gaat in de eerste plaats om vier vacatures: een operator op de verpakkingsafdeling, een heftruckchauffeur, een shovelmachinist (ZZP, seizoenswerk) en een medewerker ‘customservice’ (kantoorbaan).

De werkzaamheden: het optimaal instellen van machines, het verpakken van producten, kwaliteitscontrole en registratie, het verhelpen van kleine storingen, intern transport. In het hoogseizoen is er een ploegendienst. Het bedrijf biedt stabiliteit met het streven naar een langdurig dienstverband.

Voor vragen of gericht solliciteren kun je mailen naar: hugo@ontwikkelwijzer.nl, of bel met Hugo Buitelaar 06-147 97 000.

Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen een dynamische, logistieke en productie-omgeving? Welkom op de open banendag! Meer informatie: www.veenbaas.nl en www.kekkila-bvb.com.

Veenbaas is onderdeel van het Fins-Zweedse bedrijf Kekkilä en is een internationaal werkend en exporterend bedrijf. Veenbaas is gespecialiseerd in het leveren van potgrond aan grote en kleine klanten, precies zoals de klanten het vragen: zowel wat betreft oorsprong en samenstelling van de potgrond, als qua verpakking en leverantie.