De Streekmarkt bij De Vertakking biedt volop keuze én ontspanning.
De Streekmarkt bij De Vertakking biedt volop keuze én ontspanning. Foto: De Vertakking

Streekmarkt Ryptsjerk: 7 augustus, 11 september en 9 oktober

Algemeen

Vanaf dit jaar 2021 organiseert Vertakking Evenementen in de lente en zomer iedere maand een streekmarkt bij de monumentale boerderij ‘de Vertakking’ in Ryptsjerk. De kramen met zowel food als non-food staan in de siertuinen rond de boerderij. De eerstvolgende markt is op zaterdag 7 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis. 

Op de Streekmarkt staat iedere maand een gevarieerd en wisselend aanbod van kramen met streekproducten, zoals fruit, groenten, kaas, eieren, honing, jams en siropen. Daarnaast is er een wisselend aanbod van non-food producten. Het gaat om producten van kleinschalige, zoveel mogelijk regionale bedrijven. De Streekmarkt wordt deze zomer nog gehouden op de zaterdagen 7 augustus, 11 september en 9 oktober.

Heerlijk onthaasten

Daarnaast kunt u zich heerlijk onthaasten met koffie, thee en lekkere snacks op het terras van de Theeschenkerij.

De Streekmarkt wordt gehouden met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM. Geïnteresseerde standhouders kunnen bellen met 0511-431331 of mailen naar info@vertakkingevenementen.nl.

Locatie: De Vertakking, Binnendyk 73, Ryptsjerk. Openingstijd: 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.vertakkingevenementen.nl