Gezondheidswinkel Werkman wél open

DOKKUM - Al ruim 65 jaar is Gezondheidswinkel Werkman een begrip in Dokkum en omstreken. Voor deskundig advies over bijvoorbeeld geneesmiddelen, vitamines en natuurlijke verzorging bent u bij hen aan het juiste adres. In deze tijden waarin het coronavirus rondgaat, zijn zulke zaken extra belangrijk voor uw gezondheid.

Drogiserij valt onder essentiële winkels

"Gelukkig kunt u tijdens de lockdown nog steeds bij ons langskomen. Gezondheidswinkel Werkman is en blijft geopend. Drogisterijen vallen namelijk onder de essentiële winkels", zegt Charlotte Werkman.

"Wij helpen u graag"

"Onze medewerkers staan zoals altijd voor u klaar om u te helpen. U kunt met alle vragen bij ons terecht: van het verhogen van uw weerstand tot het behouden van goede hygiëne. Wij helpen u graag gezond deze tijd door."

Veilig met caronamaatregelen

Gezondheidswinkel Werkman doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en uw veiligheid in de winkel te garanderen. Neemt u daarom de volgende maatregelen in acht: bewaar 1,5 meter afstand van andere klanten en onze medewerkers, draag een mondkapje voor uw eigen en andermans veiligheid, blijf thuis bij klachten.

Digitaal of telefonisch

Hierdoor komt de gezondheid van andere klanten en de medewerkers niet in gevaar. Kom later langs of neem contact op door te mailen naar info@werkmandokkum.nl of te bellen met 0519-292497.