De laatste hand wordt gelegd aan de voorbereidingen voor het Prijzenfestival. Scan de QR-code om naar de actiepagina te gaan voor een overzicht van de deelnemende bedrijven.
De laatste hand wordt gelegd aan de voorbereidingen voor het Prijzenfestival. Scan de QR-code om naar de actiepagina te gaan voor een overzicht van de deelnemende bedrijven. Foto: Actief Media

Prijzenfestival Burgum:
Maak vijf weken lang kans op mooie prijzen

Van 24 november tot en met 24 december 2021 kun je in Burgum mooie prijzen winnen tijden het Prijzenfestival Burgum. Aan deze actie doen meer dan 35 ondernemers mee. Ieder deelnemend bedrijf stelt elke week een weekprijs beschikbaar. Aan het einde van de actie worden er drie hoofdprijzen verloot: 500 euro shoptegoed, te besteden bij één van de deelnemende bedrijven. 

De actie is een samenwerking tussen Weekblad Actief, de ondernemersvereniging HIMBO en de Burgumer Aktiviteiten Kommisje (BAK). Het is een vervolg op de 'Koop in Burgum & Win-actie' van vorig jaar.

Doe je tijdens de actieperiode een aankoop bij één van de deelnemende bedrijven, dan krijg je per aankoop één lot. Het ingevulde lot kun je inleveren in één van de bakken bij Blokker, Keurslager Veltman, Beerda Mode of in de blauwe brievenbus bij Actief Media. 

Iedere woensdag worden de winnaars van de weekprijzen bekendgemaakt. Heb je een prijs gewonnen? Dan kun je deze ophalen bij het bedrijf waar je de prijs hebt gewonnen. Je krijgt hierover persoonlijk bericht per mail of per telefoon. Vermeld daarom duidelijk je e-mailadres of telefoonnummer op het lot. 

Houd de komende weken Weekblad Actief, actiefonline.nl en de social media-pagina’s van Actief Media en de deelnemende bedrijven goed in de gaten voor het laatste nieuws over de actie. In Weekblad Actief en op www.prijzenfestivalburgum.nl staan de deelnemende winkels vermeld.