Afbeelding
Foto: Pixabay

Kollumer ‘Online Shop Dagen’ & bingo

Algemeen

Ondernemersvereniging HIM in Kollum houdt op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari opnieuw twee ‘Online Shop Dagen’. Deze dagen staan geheel in het teken van online shoppen en het zogenaamde click and collect, oftewel bestellen en afhalen. Alle ondernemers hebben op deze dag mooie acties en aanbiedingen die de klant online of telefonisch kan bestellen. De bestellingen kunnen vaak nog diezelfde dag worden afgehaald of eventueel worden thuisbezorgd.

Als kers op de taart krijgen de klanten bij de bestelling bingokaarten om op zondag 16 januari gratis mee te spelen met de online bingo! Eerdere edities waren een groot succes, dus een vervolg kon niet uitblijven. De online bingo wordt die dag live uitgezonden vanaf 15.30 uur op YouTube. Zie voor de link op www.beleefkollum.nl. De aanvang van de bingo is 16.00 uur.

Er zijn heel veel mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door de deelnemende winkels en de ondernemersvereniging. Wil je op de hoogte blijven van alle acties en de online bingo? Ga dan op Facebook naar Kollumer Online Shop Dag of www.beleefkollum.nl.