De Lawei is sfeervol verlicht.
De Lawei is sfeervol verlicht. Foto: Jilmer Postma

De Lawei wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Algemeen

Ondanks dat de deuren van De Lawei op dit moment gesloten zijn en er niet het spetterende nieuwjaarsfeest gegeven kon worden geven zoals gewend, wil De Lawei alsnog graag iedereen een gelukkig, voorspoedig en creatief nieuw jaar wensen! Hopelijk kan iedereen binnenkort weer in De Lawei ontvangen worden en kan zij weer als huiskamer van Drachten fungeren.

Voor nu zal de cultuur nog even vanuit de eigen huiskamer beleefd moeten worden. En daar helpt De Lawei graag bij. Via www.lawei.nl/theaterinjehuiskamer vind je culturele thuiskijktips, zodat je niets hoeft te missen. Je vindt er onder andere de digitale versie van het nieuwjaarsconcert van het NNO, maar ook meer dan genoeg voorstellingen voor de jongsten onder ons, dansvoorstellingen en cabarettips.

Geslaagde samenwerking met Voedselbank Smallingerland
Afgelopen kerst hebben De Lawei en Theatercafé Hopper voor de tweede keer de Kerstdinerbox verkocht, en met succes! Na de verkoop van 550 Kerstdinerboxen voor de feestdagen, worden op 3 januari ook de boxen aan de Voedselbank Smallingerland verstrekt. Voor elke verkochte Kerstdinerbox schonk De Lawei dit jaar opnieuw een diner aan Voedselbank Smallingerland. Dankzij de verkochte Kerstdinerboxen kunnen dus ook heel veel huishoudens die afhankelijk zijn van de voedselbank thuis genieten van een heerlijk driegangendiner.