Overname Fotoshop Bekkema
door Actief Media

Actief Media heeft Fotoshop Bekkema in Drachten overgenomen. Voorlopig zal de fotowinkel in de huidige vorm door blijven draaien.

De directieleden van Actief Media: Jan Auke Steegstra, Shirley Bhagwat en Vishal Bhagwat, willen in verband met de nu geldende lockdown nog niet teveel kwijt over hun plannen met de winkel. Ze geven aan dat de overname gedaan is om strategische redenen. Smallingerland is voor Actief Media een belangrijke regio. Een vestiging in Drachten is al langere tijd een grote wens, die nu uitkomt.

De ondernemers Anne en Anja Bekkema blijven de komende maanden betrokken bij de winkel voor een soepele overdracht. Anne Bekkema is blij met de overname. Toen hij het nieuws naar buiten bracht, kreeg hij goede reacties. “De mensen om ons heen vinden het hartstikke positief.” Bekkema kijkt terug op een mooie tijd. “Wij hebben dit werk 20 jaar met veel plezier gedaan en hebben een mooie klantenkring opgebouwd. Wij zijn ook heel blij dat ons personeel gewoon kan blijven doorwerken. Wij willen iedereen bedanken: onze klanten, de medewerkers en Actief Media.”

Actief Media-medewerker Hennie de Jong zal regelmatig te zien zijn in de winkel in Drachten. Binnenkort leest u in Weekblad Actief meer over de overname.