Het team van Trend Keukens wenst u fijne feestdagen en een gelukkig,gezond en coronavrij 2022!
Het team van Trend Keukens wenst u fijne feestdagen en een gelukkig,gezond en coronavrij 2022! Foto: Actief Media

Trend Keukens heeft volop nieuwe plannen voor 2022

Erik Koudenburg en Johan Bosker van Trend Keukens gaan vol vertrouwen 2022 tegemoet. Ze kijken terug op een succesvol jaar waarbij op afspraak winkelen hen de ogen heeft geopend en Joke Huisman het team kwam versterken. Daarnaast hebben ze volop nieuwe plannen voor het nieuwe jaar. Zo wordt de buitenkant van de showroom vernieuwd en willen ze hun enthousiasme over RAL-kleuren en de I-Luminate delen met de klant. En ondanks de lockdown kunnen klanten toch persoonlijk advies krijgen via een gratis adviesgesprek bij hen thuis, via de mail, of door middel van een Teams afspraak.

Het jaar is bijna ten einde en het was ondanks de coronatijd een goed jaar voor Trend Keukens. "Wij hebben hier geen schade van opgelopen, het heeft ons juist meer gebracht. De woning- en meubelmarkt heeft goed gefloreerd", aldus Johan. "En het heeft ook ons de ogen geopend. Voorheen kwamen mensen binnen zonder afspraak. Dan kwamen er veel mensen tegelijk binnen die je allemaal probeerde te helpen. Dat voelde heel opgejaagd. Dan ging je net iets te snel met de klant erdoorheen en dan gingen ze weg en stuurden wij de tekeningen op via de mail." Door de coronatijd hebben mensen zichzelf aangeleerd om een (online) afspraak te maken. "Dat is voor ons en de klant heel prettig. We plannen 2,5 uur in. Meestal kunnen we dan ook meteen een tekening maken waar de klant bij zit. Je kunt ook meteen de reactie zien van de klant als je het complete plaatje laat zien van de keuken. Als ze de tekening thuis krijgen gestuurd, zie je de reactie niet. Nu kun je erop inspelen." "En kun je dingen aanpassen, mocht het nodig zijn", vult Erik aan. Johan benadrukt dat mensen ter plekke niet meteen de keuze moeten maken of ze de keuken wel of niet willen kopen. "Ze hoeven niet meteen te beslissen, maar dan hebben ze wel een tekening en een berekening en gaan ze goed voorbereid naar huis. Mensen mogen van ons best vergelijken met andere keukenzaken. Ze moeten ons product mooi vinden en de prijs moet goed zijn. Als de mensen niet bij ons kopen dan hebben we dit aan ons zelf te wijten. Dan hebben we iets niet goed gedaan."

Nieuw teamlid
Erik en Johan worden ook wel de jongens van de Stationsweg genoemd. In deze straat begonnen ze tien jaar geleden met z’n tweeën Trend Keukens. Maar ze kregen het zo druk dat ze extra personeel nodig hadden. Inmiddels hebben ze een hecht team om zich heen verzameld. “We hebben een heel leuk team”, vertelt Johan. Er worden geintjes onderling gemaakt en er gaat nooit iemand uit zichzelf weg. Mensen voelen dit ook als ze bij ons binnenkomen." En door het succes van afgelopen jaar was er een extra teamlid nodig voor de service en de balie. Sinds vier maanden werkt Joke Huisman voor Trend Keukens. “We zijn heel blij met haar", zegt Johan. "Ze heeft zelfs een andere baan opgegeven om bij ons te komen werken. We hebben al een collega die drie dagen per week achter de balie zit, de telefoon opneemt, facturen maakt en die de monteurs aanstuurt. Joke komt op de andere drie dagen voor deze werkzaamheden."

I-Luminate
Enthousiast zijn Johan en Erik over een nieuwe keukenlijn. Op een beurs in Duitsland zagen ze een greeploze keuken met geïntegreerde verlichting, de I-Luminate. Ze zijn blij dat ze dit in het voorjaar van 2022 in hun showroom mogen verkopen. "Je hebt eilandkeukens met verlichting onder het blad met een ledstrip. Helaas is dit is storingsgevoelig. Dit komt vooral door het vocht dat uit de vaatwasser komt. Dan laat de ledstip los. I-lumunate heeft dit niet omdat het in een greeplijst zit, daar tussenin doen ze de ledstrip. Het ziet er heel mooi uit, vooral op een kookeiland komt dit het mooiste uit."

RAL-kleuren
Bij Trend Keukens kunnen klanten naast de populaire zwarte keuken, ook een keuken aanschaffen in een RAL-kleur. Deze keukens zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, zonder meerprijs. "Het is van een keukenmerk dat de afgelopen zes jaar drie keer de beste keuken had van Duitsland. De binnenkant is ook in kleur en de achterwand van de keukenkastjes is standaard acht millimeter dik. Ze hebben alle plus-kenmerken die een keuken kan hebben voor een hele normale prijs”, legt Erik uit. Deze keukens met een RAL-kleur zijn in de showroom te bewonderen.

Mooiere uitstraling
De binnenkant van de showroom is al compleet verbouwd en in het nieuwe jaar is de buitenkant van het pand aan de beurt. "De buitenkant wordt helemaal bekleed, zodat we een mooiere uitstraling krijgen", aldus Johan. Onderop op de betonnen rand komen tegels en er komen brede zwarte houten planken helemaal rondom het pand."

Thuisbezoek of afspraak via Teams tijdens lockdown
Ondanks de lockdown kunnen klanten toch terecht bij Trend Keukens. Dit is mogelijk door middel van een gratis adviesgesprek bij de klant thuis, via de mail of een Teams afspraak. Ook in deze tijd staan Erik, Johan en hun team klaar voor een goed advies op keukengebied met een persoonlijke aanpak. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Trend Keukens.

Trend Keukens | Stationsweg 99, Drachten | trendkeukens.nl | 0512 - 537 437 | info@trendkeukens.nl