Wil jij ook Weekblad Actief bezorgen? Meld je dan snel aan via bezorging@actiefmedia.nl of via Whatsapp: 06 - 57 31 55 62.
Wil jij ook Weekblad Actief bezorgen? Meld je dan snel aan via bezorging@actiefmedia.nl of via Whatsapp: 06 - 57 31 55 62. Foto: Drukwerkverspeiders

Word bezorger van Weekblad Actief

Zoals u eerder heeft kunnen lezen in Weekblad Actief, gaat vanaf 1 januari 2022 De Drukwerkverspreiders Weekblad Actief verspreiden. Volgens directeur Jan Bing verandert er weinig voor de lezers. “In het nieuwe jaar blijft u Weekblad Actief iedere woensdag in de brievenbus ontvangen. Het enige dat verandert is dat Weekblad Actief straks separaat wordt verspreid.” Het verspreidbedrijf is nu druk bezig om een netwerk van bezorgers op te bouwen in de regio Noordoost-Fryslân. “Meld je snel aan, dan kunnen wij nog een passende wijk voor je selecteren.”

Iedere week bezorgt De Drukwerkverspreiders 600.000 huis-aan-huiskranten en folders in de regio’s Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. In januari komen daar 100.000 huis-aan-huiskranten bij in de regio Noordoost-Fryslân. Het gebied is nieuw voor De Drukwerkverspreiders, maar daar zit Bing niet over in. Hij kijkt uit naar de samenwerking. “Wij hebben de systemen, wij hebben de bussen en de chauffeurs zijn gewoon in eigen dienst. Daarom durf ik de uitdaging ook wel aan om in Friesland te beginnen.” Al geeft hij wel aan dat bezorgen mensenwerk is en dat het de eerste weken voor kan komen dat een bezorger in de war is of een brievenbus niet kan vinden. “Mocht u geen krant krijgen, dan raad ik u aan gelijk te bellen met Weekblad Actief: 0511-461294. Hennie de Jong van Actief Media is de komende tijd ook beschikbaar als contactpersoon voor De Drukwerkverspreiders omdat zij de regio kent op haar duimpje!” 

Separate bezorging Weekblad Actief
Weekblad Actief wordt straks separaat bezorgd. “Dit betekent dat u Weekblad Actief in de meeste gevallen niet meer in een pakketje met andere huis-aan-huiskranten en/of folders bezorgd krijgt”, zegt Bing. “Daardoor kan de krant net op een ander tijdstip bezorgd worden, dan u gewend bent.” Hij benadrukt dat bezorgers overigens Weekblad Actief wel samen met andere kranten en/of folders mogen bezorgen. “Ook bestaande bezorgers van Weekblad Actief zijn bij ons van harte welkom. Denk je, ‘hé dat is mijn wijk en die wil ik houden’, meld je dan zo spoedig mogelijk bij ons aan.”

“Bezorgen is hartstikke leuk werk!”
Omdat De Drukwerkverspreiders hier nog geen netwerk van bezorgers heeft, is er een wervingscampagne van start gegaan. Er zijn al behoorlijk wat aanmeldingen binnengekomen, maar toch zijn nog niet alle wijken bezet. Bing zoekt dus nog een aantal bezorgers. Kranten bezorgen heeft volgens hem veel voordelen. “Allereerst is het natuurlijk hartstikke leuk werk. Je bent lekker gezond buiten en je kunt zelf bepalen wanneer je gaat lopen. Gemiddeld ben je tussen de 45 en 90 minuten bezig met jouw wijk. In verhouding tot veel ander werk zijn de verdiensten goed, zeker als je 15 of 16 jaar bent. Wij zoeken altijd een bezorgwijk bij jou in buurt. En de kranten hoef je niet op te halen bij een depot, deze bezorgen wij bij je thuis.” Volgens Bing is bezorgen overigens niet alleen een baantje voor de jeugd. “Kranten bezorgen is geschikt voor iedereen van 13 tot 90 jaar. Wij hebben ook veel senioren die kranten bezorgen. Zij doen het vaak voor de sociale contacten.” 

Als bezorger van Weekblad Actief heb je een verantwoordelijke baan. Dankzij jou blijven inwoners van de regio Noordoost-Fryslân op de hoogte van het laatste nieuws. Met 100.000 kranten heeft Weekblad Actief de grootste oplage van alle kranten in Fryslân. Daarnaast is Actief Media nog één van de weinige familiebedrijven in de uitgeverijwereld. 

Ben je minimaal 13 jaar en wil je iedere woensdag Weekblad Actief bezorgen? Of bezorg je nu al Weekblad Actief en wil je bezorger blijven? Meld je dan aan via bezorging@actiefmedia.nl of via Whatsapp: 06 - 57 31 55 62, onder vermelding van je naam, postcode en huisnummer.

De Drukwerkverspreiders heeft eigen bussen en eigen chauffeurs in dienst.