Afbeelding
Foto: Ingezonden

Kom, nu is de tijd …

Algemeen

“De komende feestdagen vieren we dat de boodschap van Kerstmis die alle eeuwen en heel veel stormen heeft overleefd, nog steeds levend en krachtig is.” Bij de Vrije Baptistengemeente Bethel kijkt men vol verwachting uit naar het kerstfeest. “We willen tijdens de bijzondere kerstdiensten vieren dat Jezus naar deze aarde kwam om ons te redden.”

Ook jij bent van harte uitgenodigd om te ontdekken wat dit betekent voor jou. Wees van harte welkom tijdens een van de kerstprogramma’s voor jong en oud binnen de Vrije Baptistengemeente Bethel. Op zaterdag 18 december is er een speciale kerstvoorstelling voor kinderen uit groep 1 tot en met 8. Een meeslepende, spannende maar vooral gezellige kerstvoorstelling die begint bij het ontstaan van de aarde en je meeneemt in een reis door de tijd… Samen met een fantastische band wordt het een prachtige belevenis. De kerstvoorstelling is van 15.30 uur tot 16.30 uur. 

Er zijn kerstnachtdiensten op 23 december om 19.00 uur en 24 december om 19.00 uur en 22.00 uur. De dienst op 24 december om 22.00 uur zal live uitgezonden worden. Op 25 december zijn er twee kerstochtenddiensten voor het hele gezin en wel om 9.30 uur en 12.00 uur. De kerstochtenddienst van 9.30 uur zal tevens via het YouTube-kanaal van de Vrije Baptistengemeente Bethel te bekijken zijn. 

Wanneer alles donker is, maakt het kleinste licht het grootste verschil. Meer dan alle kerstlichtjes bij elkaar straalt het licht van Gods liefde. Voor wie echte vrede en nieuwe blijdschap zoekt zegt Hij: “Kom, nu is de tijd.” 

Kijk voor alle informatie op www.bethel.nl/kerst.