Afbeelding
Foto: Pixabay

Meint Beukema Classic MTB toertocht

Algemeen

Na de zéér geslaagde eerste editie van 2019 wordt op 28 december aanstaande de tweede Meint Beukema Classic MTB toertocht georganiseerd door It Surhúster Fyts Ploechje. Het belooft weer een schitterende tocht door de omgeving van Surhuizum te worden. Je komt op plaatsen waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest en die alleen voor deze tocht worden opengesteld.

Er zijn twee routes uitgestippeld, één van ongeveer 58 kilometer en één van ongeveer 30 kilometer. De start is bij het MFC De Delfeart aan de Bartemerwei in Surhuizum. Er is gelegenheid om te starten tussen 9.30 en 11.00 uur. Deelname kost € 5,-, dit is inclusief heerlijke snert na afloop. Inschrijven kan via de website www.tcsfp.nl of door een e-mail te sturen naar inschrijven@meintbeukemaclassic.nl onder vermelding van uw naam en adres. 

Er zijn wellicht wat beperkingen in verband met de dan geldende COVID-19-maatregelen. Iedere deelnemer wordt geacht de aanwijzingen en voorschriften na te leven. Iedere deelnemer is tijdens de tocht een gewone verkeersdeelnemer, en dient zich dan ook stipt te houden aan de verkeersbepalingen. Het dragen van een valhelm is verplicht. Elke deelnemer rijdt op eigen risico en kan op geen enkele wijze de organisatie aansprakelijk stellen voor opgelopen letsel, verlies van bezittingen en materiële en/of immateriële schade. Houd voor de actuele ontwikkelingen www.tcsfp.nl in de gaten.