Eén van de foto's in de expositie in Bennema State.
Eén van de foto's in de expositie in Bennema State. Foto: Froukje Schregardus

Foto-expositie ‘Wetter’ in Bennema State

Algemeen

Van 12 november 2021 tot en met 16 februari 2022 exposeert Fotoclub Objectief uit Hurdegaryp diverse werken van haar leden in Woonzorgcentrum Bennema State te Hurdegaryp. Het thema voor deze foto-expositie is ‘Wetter’.

Fotoclub Objectief Hurdegaryp bestaat dit seizoen 50 jaar. De groep is zeer divers, maar samen hebben ze één grote passie: fotograferen. De één is het liefst bezig met natuur, de ander met portretten en weer iemand anders met abstractie. De fotoclub heeft als doel de leden te inspireren, te stimuleren en op een hoger niveau te brengen met betrekking tot fotografie in de ruimste zin, waarbij gezelligheid niet mag ontbreken.

Bijeenkomsten in Tytsjerk

De leden komen eenmaal per maand bij elkaar in Dorpshuis De Sanjes te Tytsjerk. De avonden worden gevuld met fotobespreking, een spreker, of samen fotograferen van een bepaald onderwerp. Elke maand is er een ander thema voor de fotobespreking waar iedereen thuis (of elders) mee aan de slag kan.

Vragen over camera-instellingen of andere technische vragen komen ook aan de orde. Naast deze clubavonden worden er ook activiteiten georganiseerd om gezamenlijk te fotograferen. Belangstellenden kunnen altijd contact opnemen of de website bezoeken. www.fotoclub-objectief.nl . Hier is ook de expositie online te zien.

Diverse stijlen rond ‘Wetter’

Op de expositie in Bennema State zijn verschillende stijlen te zien, maar allemaal gebaseerd op het thema ‘Wetter’. De expositie in Bennema State is overdag te bezichtigen en is gratis toegankelijk: Woonzorgcentrum Bennema State, Rijksstraatweg 165, 9254 DE Hurdegaryp.

Voor meer informatie over Fotoclub Objectief Hurdegaryp: www.fotoclub-objectief.nl of stuur een mailtje naar info@fotoclub-objectief.nl