Afbeelding
Foto: Ingezonden

Fair Kleintje Kerstsprokkel in Ryptsjerk

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november a.s. organiseert Vertakking Evenementen de fair ‘Kleintje Kerstsprokkel’. 

De fair vindt plaats op de binnenplaats van de monumentale boerderij de Vertakking met tenten buiten en tafels binnen in de grote kas. De binnenplaats wordt omgetoverd tot een winters kersttafereel met o.a. een grote kerstboom, sfeervolle kerstversiering, veel lichtjes, vuurkorven en muziek.

Kleintje Kerstsprokkel is het startsein van de feestelijke decembermaand. Er is een keur aan standhouders met o.a. kerst- en woondecoratie, mode en modeaccessoires, speelgoed, kleding, cadeau-artikelen en delicatessen. Rond de binnenplaats liggen de mooie tuinen van de Vertakking waar u ook kunt rondwandelen. De catering verzorgt glühwein, chocolademelk en andere winterse lekkernijen. Kortom: gezelligheid die mooi aansluit bij de komende december periode. 

De fair wordt georganiseerd volgens de geldende regels van het RIVM m.b.t COVID-19 en vindt plaats op het terrein van De Vertakking, Binnendyk 73 in Ryptsjerk. Openingstijden: vrijdag 26 november van 11.00 tot 18.00 uur, zaterdag 27 november van 11.00 tot 18.00 uur en zondag 28 november van 11.00 tot 17.00.

Toegangsprijs € 4,50 p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis), pakeren is gratis. Voor meer informatie: www.vertakkingevenementen.nl