Date Jonker voor zijn woning in Lippenhuizen.
Date Jonker voor zijn woning in Lippenhuizen. Foto: Ingezonden

Date Jonker is zeer tevreden met
waterontharder van Mezutec

Sinds een jaar heeft Date Jonker uit Lippenhuizen een waterontharder van Mezutec. Hij is er nog iedere dag heel blij mee. “De waterontharder bevalt prima. Het water wordt er echt veel zachter van.” Jonker was hiervoor al goed bekend met de voordelen van waterontharders. Hij installeerde er een paar in Nieuw-Zeeland.

“Ik heb in Nieuw-Zeeland gewoond. Hier deed ik irrigatieprojecten, maar ik heb er ook een paar waterontharders voor industriële doeleinden geïnstalleerd.” Nu woont hij al weer een tijdje in Lippenhuizen. Omdat het water daar ook vrij hard is besloot hij een waterontharder van Mezutec aan te schaffen.

Jonker is zeer tevreden met de waterontharder. “Je hoeft veel minder was- en afwasmiddel te gebruiken.” Ook scheelt het hem veel schoonmaakwerk. “Anders moest ik de waterkoker iedere maand schoonmaken, dat hoeft nu helemaal niet meer. Ook in de douche en wc heb ik geen kalkaanslag meer. Alles is hierdoor veel gemakkelijker schoon te houden.”

Hij heeft ook gemerkt dat het water een zachtere smaak heeft. “Omdat mijn reuk minder is, heb ik ook minder smaak. Toch kan ik wel proeven dat het water zachter is. Toen ik de waterontharder net had, heb ik het water ook aan andere mensen laten proeven en zij zeiden dat het echt beter smaakt.”

Wilt u ook voor een zachte prijs kalkvrij water en minder schoonmaken? Bel dan vandaag nog met Mezutec om een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies aan huis of kom langs op het Mezutec-servicepunt in Drachten. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13 Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl | Volg Mezutec ook op Facebook.