Tanglewood-dag bij The Groove Factory

Muziekcentrum The Groove Factory in Drachten is bekend om haar muziekwinkel en muziekopleiding. De winkel bedient diverse klanten, van beginner tot gevorderde, en werkt nauw samen met instellingen en scholen in de regio.

Naast de muzieklessen in de verschillende lesruimtes van de opleiding wordt er ook op meerdere scholen in Drachten les gegeven. Ook verzorgt de Groove Factory diverse workshops op locatie, dit regelmatig in samenwerking met schouwburg de Lawei.

De Groove Factory hecht veel waarde aan verbinding. Voor het komende jaar staan meerdere activiteiten gepland, zoals gitaardagen, drumdagen, optredens en verschillende instrument-demonstraties en open muzieklessen.

De eerste van de reeks staat gepland op zaterdag 13 november in The Groove Factory op de Kolken 80 in Drachten van 13.00-17.00 uur. Er zijn optredens met het populaire akoestische gitaarmerk Tanglewood. 

André Bekker, onder ander bekend van het Pink Floyd-project, geeft demonstraties. Alle gitaren kunnen worden uitgeprobeerd en er wordt door specialisten advies gegeven. Iedereen is welkom op deze leuke middag om te genieten van spectaculaire aanbiedingen, de muziek en de gezelligheid.