Twee grote, nieuwe biljarts in wijkcentrum De Kouwe.
Twee grote, nieuwe biljarts in wijkcentrum De Kouwe. Foto: Ingezonden

Biljartclub ‘De Wiken’ verhuisd binnen Drachten

Algemeen

Biljartclub ‘De Wiken’ is verhuisd van De Wiken naar wijkcentrum De Kouwe aan de Vogelweide 5 in Drachten. De coronaperikelen waren de oorzaak van deze verhuizing.

De biljartclub was gevestigd in Zorgcentrum ‘De Wiken’. Door de coronaperikelen van de afgelopen tijd werd de club door de leiding van het zorgcentrum te verstaan gegeven om gebruik te maken van één biljarttafel, in plaats van de twee aanwezige biljarttafels. Hierdoor konden geen fatsoenlijke competities meer worden gehouden en was de biljartclub genoodzaakt om een nieuwe locatie te zoeken.

De Kouwe aan de Vogelweide

Na overleg met de MOS is dit Wijkcentrum ‘De Kouwe’ aan de Volgelweide 5 te Drachten geworden. Daar staan nu twee prachtige, grote biljarttafels in de grote zaal van het Wijkcentrum (zie foto). Er wordt competitie gespeeld op dinsdagmiddag/-avond en woensdagmiddag.

Meer leden welkom

Donderdagmiddag is op dit moment een vrije middag om te biljarten. Ook bij onze biljartclub is het aantal leden afgelopen jaren terug gelopen. Nieuwe leden 50+ zijn welkom. Meer informatie bij de secretaris van de bilkartclub ,de heer R. Kort, tel. 06 - 515 37 595.