Afbeelding

Met het hele gezin naar dbieb

Je eigen robot programmeren, samen naar een voorstelling, eindeloos bladeren in boeken en tijdschriften... bij dbieb is voor jong en oud iets te ontdekken. Kijk maar eens naar alle toffe workshops, voorleesuurtjes en voorstellingen. Van de allerkleinsten tot de pubers in de dop: dbieb heeft voor elke leeftijd een passend uitje.

Zo kun je met het hele gezin op 24 november naar de voorstelling Flatkat. Een heerlijke vertelvoorstelling over Timo en zijn grootste vriend: buurkat Monnamoer. Op een dag komt mevrouw Milèn van de dierenopvang Monnamoer ophalen om hem te genezen van een onduidelijke ziekte. 

Op zijn eigen balkon hoort Timo een telefoongesprek wat hij nooit had mogen horen. 'Vanavond om 20.00 uur precies gaat het gebeuren…' Vanaf dat moment vecht Timo voor het leven van zijn vriend. Vanuit deze vervelende gebeurtenis ontrolt een spannend ontroerend en hilarisch verhaal. 

Flatkat is een voorstelling over vallen en weer opstaan. Over vriendschap en vertrouwen op jezelf. Over een jongen die het niet pikt. De voorstelling op 24 november is voor kinderen vanaf 6 jaar en begint om 15.00 uur in de Pleats in Burgum. Via de agenda op dbieb.nl kun je plekken reserveren. Hier vind je ook allerlei andere toffe activiteiten.