Het Platform Open Podia bestaande uit van links naar rechts: Adri de Boer, Jan Harmsma, Bert Vellinga, Gosse Hoekstra en Piet Zwerver.
Het Platform Open Podia bestaande uit van links naar rechts: Adri de Boer, Jan Harmsma, Bert Vellinga, Gosse Hoekstra en Piet Zwerver. Foto: Ingezonden

Binnenkort weer Open Podia in Beetsterzwaag

Algemeen

Na een lange corona-onderbreking bruist het overal weer van de creativiteit. Ook het Platform Open Podia pakt enthousiast de draad weer op.

Het Platform Open Podia wil muzikanten uit de omgeving van Beetsterzwaag de gelegenheid bieden hun kunsten te vertonen aan een live-publiek om zo (meer) podiumervaring op te doen. Daarnaast wil de organisatie tevens een gezellige middag creƫren voor bewoners van Beetsterzwaag en omgeving. Twee vliegen in een klap dus. Om dit zo toegankelijk mogelijk te maken is de toegang gratis.

De Open Podia vinden plaats in de Foyer van dorpshuis de Buorskip in Beetsterzwaag, Vlaslaan 26. Momenteel is men druk bezig om twee middagen in november te organiseren, te weten 7 en 28 november. Noteer ze vast en houdt de (social) media in de gaten voor meer informatie.