Afbeelding
Foto: Daniel Wenzel

Oktober Trouwringen maand met aanbiedingen!!

Eén van de grootste trouwringen collecties tref je aan bij Juwelier De Slag

In de grote verbouwde sfeervolle boerderij van Trend Juwelier De Slag in Ureterp zijn het in oktober de Trouwringen en Aanzoekringen Dagen. Gedurende deze dagen zijn de nieuwste collectie ringen aanwezig. Dagen waar er kortingsacties zijn en waar iedereen een mooi trouw verrassingspakket ontvangt bij aankoop van relatie ringen.

“ We hebben sinds kort een prachtige trouwruimte waar stellen in alle rust hun droomringen kunnen uitzoeken,” vertelt Hilde Ferbeek, eigenaar van Juwelier De Slag. “Bij ons vind je één van de grootste trouwringen collectie van het Noorden. We nemen alle tijd bij het uitzoeken van die speciale ringen. Naast heel veel gouden ringen hebben we ook een titanium collectie. Het voordeel van titanium is dat het super licht en anti allergisch is,” legt Hilde enthousiast uit. “ Nieuw zijn de ringen gemaakt van zwart Carbon gecombineerd met goud, prachtige ringen, voor mensen die net even iets anders willen,” vervolgt ze.

Voor alle bruidsparen hebben ze bij De Slag deze maand een speciale actie waarbij de herenring gratis is bij aankoop van een damesring. Dit geldt voor de gehele Happy Love Collectie. Op alle andere collecties krijg je € 100 korting, bij besteding vanaf € 1000. Verder ontvangen alle bruidsparen bij aankoop van hun ringen een prachtig gratis trouw verrassingspakket.

Bij Juwelier De Slag kun je een afspraak maken maar je mag ook zo langskomen. Tel. 0512-301695

Trend Juwelier De Slag| Selmien West 2| Ureterp (landelijk gelegen)| www.deslag.nl