Afbeelding
Foto: Website Vrouwen van Nu

Startavond Vrouwen van Nu Feanwâlden

Algemeen

Na een onderbreking van anderhalf jaar start Vrouwen van Nu Feanwâlden het nieuwe programma op woensdag 22 september met een gezellige avond met muziek en de presentatie van het cursusaanbod van het nieuwe seizoen. De avond wordt gehouden in gebouw ‘De Mienskip’ te Feanwâlden en begint om 19.30 uur.

De afdeling Vrouwen van Nu Feanwâlden is een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. De leden komen uit Feanwâlden en omringende dorpen. Binnen de afdeling ligt het accent op elkaar ontmoeten, inspireren en plezier hebben! Vrouwen van Nu Feanwâlden organiseert informatieve avonden over uiteenlopende onderwerpen die de leden aandragen, maken excursies, volgen cursussen en workshops en wandelen en fietsen met elkaar.

U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken! Vrouwen van Nu is er voor alle vrouwen, van alle leeftijden, culturele en religieuze achtergronden. U kunt vrijblijvend een bijeenkomst van de afdeling bezoeken. Zie voor meer informatie op https://vrouwenvannu.nl/feanwalden of bel met de secretaris Matty Kuipers, 0511-474238.