Afbeelding
Foto: Actief Media

Optiek Freiberger bestaat vijf jaar in Burgum

Het is vijf jaar geleden dat Greet en Annemarie Freiberger de optiekzaak aan de Schoolstraat in Burgum overnamen. Dit wordt donderdag 16 en vrijdag 17 september gevierd met en voor de (mogelijke) klanten.

Greet: “Dit moment willen we heel graag vieren met een fantastische actie. Op 16 en 17 september komt de speciale capsule van brillenmaker Rodenstock voor de deur. In deze capsule kunt u kosteloos een uniek biometrisch oogonderzoek laten doen.”

Vrijwel elk oog is anders

Waarom uniek? De Biometrische Vision-scanner bepaalt uw persoonlijk biometrisch oogmodel door middel van duizenden datapunten.

Melvin vult aan: “De Rodenstock Biometrische Vision-scanner is het enige apparaat dat in staat is om de lengte van het oog te meten. Het resultaat is dat u met de hierop afgestemde brillenglazen een heel natuurlijke kijkervaring krijgt.”

“Kijken doe je met je ogen en je hersenen”

Jikke merkt op: “Wist je dat je ogen 250.000 keer per dag bewegen en dat daardoor onze ogen en hersenen keihard aan het werk zijn?”

De meeste brillenglazen worden geproduceerd op basis van een standaard oogmodel dat overeenkomt met slechts twee procent van alle ogen wereldwijd. Dat is niet veel! Annemarie: “Wij streven ernaar om brillenglazen aan te bieden die honderd procent overeenkomen met de ogen van de drager.”

Natuurlijk en haarscherp zicht

Wytse beaamt: “Ja, kijken doe je niet alleen met je ogen maar ook met je hersenen. Scherp zien is dus superbelangrijk. Door de Biometrische Vision-scanner passen uw glazen exact bij uw ogen. Dit ervaart u met het meest natuurlijke en haarscherpe zicht dat mogelijk is.”

“Wij geven 50 % korting op de brilmonturen”

Greet merkt op: "Deze upgrade naar de unieke B.I.G.-Vison-glazen tot € 100,-- zijn tijdens de jubileumdagen gratis en tevens geven wij 50 % korting op onze gehele collectie brilmonturen!”

Bel 0511-461934, app 06-10092274 of mail info@optiekfreiberger.nl voor een afspraak. Tot ziens!