Afbeelding
Foto: Henk Schouman

Omgaan met verlies; dit doe je zelf,
maar je hoeft het niet alleen te doen

Engelien Ruyter (Sicht coaching) en Wieke van der Veen (praktijk Z-O-Wel) zijn twee deskundige begeleiders op het gebied van verlieservaringen en rouw. Zij geven zaterdag 18 september 2021 in Oudega (Smallingerland) de mogelijkheid aandacht te besteden aan het verwerken van jouw verlies, samen met lotgenoten en met rouwbegeleiders.

Het betreffende verlies kan zeer uiteenlopend zijn: het verliezen van een naaste, een dierbare maar ook een (echt-)scheiding, het verliezen van gezondheid, van je werk, of het moeten opgeven van een toekomstdroom. Door verlies aandacht te geven, kan er ruimte voor iets nieuws ontstaan.

Op deze bijzondere dag in Oudega (Smallingerland) wordt een divers programma aangeboden: Naast het vertellen van het verhaal kun je het verlies in beeld brengen; werken op doek (schilderen, met pastel krijt, potlood) of met speksteen; je kiest wat jou aanspreekt. Ook wordt er een wandeling gemaakt met aandacht voor de beelden die als metafoor kunnen dienen, in de natuur. Natuurlijk wordt je op deze dag verwend met koffie, thee, iets lekkers en een lunch.

Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, waar iedereen gezien wordt en zich veilig kan voelen. Bij meer belangstelling wordt de dag nogmaals aangeboden. De kosten bedragen € 95,- per persoon, incl. materiaal

Meer informatie? https://www.z-o-wel.nl/ruimte-voor-verlies-en-rouw-verliesverwerking-rouwverwerking/ of https://www.sichtcoaching.nl/trainingen/ontmoetingsdag-ruimte-voor-verlies. Aanmelden kan t/m 12 september a.s. bij Wieke van der Veen, info@z-o-wel.nl / 06 29551173 of Engelien Ruyter, info@sichtcoaching.nl / 06 81673794