Jan Willem van Rangelrooij en Ymkje de Vries zijn beide NLP Trainers en Master Coaches.
Jan Willem van Rangelrooij en Ymkje de Vries zijn beide NLP Trainers en Master Coaches. Foto: Ingezonden

NLP Instituut Kies Koers maakt
het leven graag wat gemakkelijker

Heb je wel eens het gevoel dat je geleefd wordt? Onbewuste processen in jouw brein kunnen ervoor zorgen dat je niet jouw gewenste doelen haalt. Met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) leer je hoe je deze processen kunt herkennen en hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven. De coaches van Kies Koers in Burgum helpen je graag.

Ymkje de Vries startte Kies Koers in 2014. Door de jaren heen groeide haar bedrijf uit tot hét NLP Instituut van Friesland. De belangrijkste tak is het opleiden van cursisten tot NLP Practitioner en/of NLP Master Practitioner. “Tijdens de opleidingen leren wij mensen hoe ze het zichzelf gemakkelijker kunnen maken. Door jezelf beter te leren kennen en bewust te worden van jouw onbewuste processen en programma’s leer je zelf keuzes te maken en je eigen weg te gaan. De weg die bij je past. En dat lukt heel aardig”, aldus de nuchtere en bescheiden De Vries. 

Dat cursisten veel baat hebben bij de opleidingen blijkt wel uit de reviews op klantenvertellen.nl, waar Kies Koers uit 236 beoordelingen gemiddeld een 9,3 scoort. Het team van Kies koers blijft zich continue ontwikkelen om dat niveau vast houden. Op het moment van het interview is Jan Willem van Rangelrooij, die sinds februari 2020 NLP Trainer en Master Coach bij Kies Koers is, deze zomer werkzaam als assistent-trainer bij de Tad James Company in Las Vegas. Hij neemt de laatste ontwikkelingen weer mee naar Burgum. Kies Koers is klaar voor het nieuwe seizoen. 

Kies Koers maakt het op verschillende manieren mogelijk om kennis te maken met NLP. Zo kan een ieder een gratis oriënterend gesprek aanvragen, een informatieavond bezoeken of een vrijblijvende offerte opvragen. Op die manier maakt Kies Koers het leven voor vele mensen gemakkelijker.

Kies Koers | Pr. Bernhardstraat 1a/203 | 06 13362669 | www.kieskoers.nl