Expositie Frije Fûgels in Paviljoen MeM in Buitenpost

Dinsdag 10 augustus wordt de expositie Frije Fûgels door Valkerij Noord Nederland op speciale wijze geopend. Het samenspel tussen vogel en valkenier als symbool voor het vertrouwen tussen mens en dier.

Frije Fûgels is een expositie voor nieuwsgierige creatievelingen en voor liefhebbers van keramiek en keramische kunst, schilderijen en muziek. Het is een samensmelting van keramiek, schilderijen, tekst en muziek. Het werk van Froucke Lettinga wordt ondersteund door zijn eigen teksten én door de

speciaal voor deze expositie geschreven muziek van Sander Stienstra.

Paviljoen MeM is als ontmoetingsplek voor mens en muziek nu ook ingericht als expositieruimte, het werk van Froucke nodigt je hier als bezoeker uit om in contact te komen met de ander en jezelf, om je eigen creativiteit te ontdekken. Froucke hoopt je door zijn werk te enthousiasmeren, stimuleren, motiveren en activeren om ook aan de slag te gaan, om een Frije Fûgel te worden en te zijn.

In de expositie wordt verwezen naar andere kunstenaars. Zij kunnen lessen en workshops geven in pottenbakken, schilderen, zingen en muziek maken. Het gezellige terras van Paviljoen MeM is tijdens deze expositie geopend.

De expositie is te bezoeken van 10 tot 13 augustus van 13.30 tot 17.00 uur en tijdens de Flower Power Markt op 14 en 15 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Tickets voor de Flower Power Markt zijn verkrijgbaar via: www.paviljoenmem.nl.