Is de verzamelwaarde hoger dan de goud- of zilverprijs? Dan betaalt Feddema u de verzamelwaarde uit.
Is de verzamelwaarde hoger dan de goud- of zilverprijs? Dan betaalt Feddema u de verzamelwaarde uit. Foto: Ingezonden

Profiteer van de hoge koersen, verkoop uw goud en zilver vertrouwd aan Feddema!

De prijzen van goud en zilver zijn al langere tijd hoog. Daarom kiezen veel mensen ervoor om nu hun gouden en zilveren objecten te verkopen, merken de taxatiespecialisten van Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel in Drachten.

Klanten komen met een grote verscheidenheid aan gouden en zilveren objecten de winkel binnen, ziet medewerker Klaas Bijlsma. “Veel mensen willen sieraden verkopen, maar de laatste tijd komen er ook veel klanten met beleggingsmunten zoals Nederlands goud en zilveren muntgeld, Maple Leafs, Krugerrands en Philharmonikers. Ook zien wij een toename in goud- en zilverbaren.”

In sommige gevallen zijn de objecten meer waard dan de goud- of zilverprijs, zoals bij zeldzame munten. “Als de verzamelwaarde hoger is dan de goud- of zilverprijs dan betalen wij de verzamelwaarde”, zegt Bijlsma.

Dat veel klanten ervoor kiezen om hun goud en zilver aan Feddema te verkopen, wijt hij aan de goede naam die het bedrijf heeft opgebouwd. “Wij hebben al veertig jaar een fysieke winkel hier in Drachten.” Hij benadrukt verder dat Feddema lid is van de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren (NVMH). “Hiervoor moeten wij aan strenge eisen voldoen. Klanten weten dus dat wij een betrouwbare partij zijn.” De privacy van klanten wordt altijd gewaarborgd. “Hier in de winkel hebben wij twee taxatieruimtes, waar klanten alleen met de taxateur kunnen zitten. De taxatie gebeurt ook altijd in het bijzijn van de klant.” 

Naast goud en zilver, kunt u ook met postzegels, munten en uiteenlopende verzamelingen, zoals bijvoorbeeld bankbiljetten en Swarovski, terecht bij Feddema. “Heeft u waardevolle bezittingen die u wilt verkopen, bel dan gerust 0512-510996 voor het maken van een afspraak.”

Feddema - Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel | Stationsweg 38, Drachten | 0512-510996 | info@feddema.nl | www.feddema.nl