Een schilderij van Gosse Koopmans.
Een schilderij van Gosse Koopmans. Foto: Ingezonden

Zomertentoonstelling ‘Verder’
bij Galerie Koopmans

“Wy meie wer fierder!” Anje Wester van Galerie Koopmans is blij dat ze eindelijk weer een tentoonstelling mag organiseren. Waar afgelopen winter de galerie niet open mocht, is er tot en met 12 september 2021 een dubbele expositie te zien met werk van vader Klaas en zoon Gosse Koopmans.

Gosse Koopmans toont olieverfschilderijen en tekeningen in oliepastelkrijt. De schilderijen, aquarellen en houtskooltekeningen van Klaas Koopmans zijn ter beschikking gesteld door familie en verzamelaars. Daarnaast zijn er bronzen en gelaste beelden te zien van Hans Jouta, beelden voor binnen en buiten van Elske Sigmond-de Bruin en Francies Ochtman-Jongerius en mondgeblazen glas van Johan de Vries.

Boekpresentatie
Op 30 en 31 juli is de presentatie van het boek ‘Reflecties’ van Gosse Koopmans. De galerie is op deze beide dagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur en Gosse is zelf aanwezig om de boeken te signeren. Galerie Koopmans is verder open op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak. “Fan herte wolkom!”

Meer informatie kunt u vinden op www.galeriekoopmans.nl.