Ineke Kroese en Stephan Göbel overhandigen het allereerste door Singelland uitgegeven boek aan Pieter Schram (in het midden).
Ineke Kroese en Stephan Göbel overhandigen het allereerste door Singelland uitgegeven boek aan Pieter Schram (in het midden). Foto: Ingezonden

Allereerste boek uitgegeven door Singelland gepresenteerd

Op donderdagmiddag 1 juli overhandigden Ineke Kroese en Stephan Göbel, respectievelijk schoolmaatschappelijk werker en docent/teamleider van OSG Singelland, het allereerste door Singelland uitgegeven boek aan Pieter Schram, voorzitter College van Bestuur.

“Er gebeurt zoveel op een school, het is goed dat eens te verwoorden en te laten lezen. Het signaleren van problemen bij kinderen begint op school, dit is onze taak en moeten we niet vergeten”, aldus Ineke Kroese en Stephan Göbel.

“Ik ben niet alleen dankbaar en trots op dit boek, maar ik wil graag benadrukken dat hieruit blijkt wat de medewerkers van onze scholen voor kinderen kunnen betekenen. Dat is wat mij raakt en waar het om gaat”, deelde Pieter Schram met de genodigden.