Afbeelding
Foto: Veenbaas.nl

Groei mee met Veenbaas in Drachten: open banendag op zaterdag 26 juni

Veenbaas is specialist in potgrond. Het bedrijf groeit dus op grond en nieuwe medewerkers kunnen meegroeien. Daarom is er zaterdag 26 juni 2021 van 10:00 tot 12:00 uur open banendag. De locatie: Stuurboord 21, 9206 BK Drachten.

Vanwege de coronamaatregelen is het nodig je vooraf aan te melden, via: hugo@ontwikkelwijzer.nl, ter attentie van Hugo Buitelaar. Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen een dynamische, logistieke en productie-omgeving? Welkom op de open banendag!

Het bedrijf zoekt momenteel een operator op de verpakkingsafdeling én een logistiek medewerker. De eerste moet feeling hebben voor machines. Die moeten namelijk optimaal worden ingesteld en bediend. Bovendien zal je kleine storingen zelf verhelpen.

In het hoogseizoen is er een ploegendienst. Het bedrijf biedt stabiliteit met het streven naar een langdurig dienstverband.

Veenbaas is onderdeel van het Fins-Zweedse bedrijf Kekkilä en is een internationaal werkend en exporterend bedrijf. Veenbaas is gespecialiseerd in het leveren van potgrond aan grote en kleine klanten, precies zoals de klanten het vragen: zowel wat betreft oorsprong en samenstelling van de potgrond, als qua verpakking en leverantie.

Veenbaas, Stuurboord 21, Drachten. Zie ook: www.veenbaas.nl en op www.kekkila-bvb.com