Afbeelding
Foto: Ingezonden

Verzilver uw goud veilig en vertrouwd bij Feddema in Drachten

Veel mensen hebben in een laadje gouden en zilveren sieraden, dan wel munten, liggen. Deze, met name gouden sieraden en munten leveren veel geld op door de hoge goudkoers. De taxatiespecialisten van Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel in Drachten hebben het dan ook druk.

“Gouden sieraden, gouden beleggingsmunten, gouden vijfjes en tientjes, maar ook goudbaartjes, klanten komen hier met van alles binnen”, zegt medewerker Klaas Bijlsma. Het inkopen van goud is een vak apart. Bij sieraden wordt nauwkeurig naar het karaatgehalte gekeken. Hoe hoger het gehalte, des te hoger de prijs. Wat ook vaak gebeurd bij munten is dat er een hogere prijs dan de goudprijs betaald wordt. Feddema kijkt te allen tijde naar de zeldzaamheid van de aangeboden munten.

Feddema Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel heeft al veertig jaar een winkel in Drachten. Bijlsma merkt dat klanten dit waarderen. “Met waardevolle spullen ga je toch het liefst naar een betrouwbaar bedrijf. Wij taxeren in het bijzijn van de klant en bieden goede prijzen.

Naast goud en zilver, kunt u ook met postzegels, munten en uiteenlopende verzamelingen, zoals bijvoorbeeld bankbiljetten en Swarovski, terecht bij Feddema. “Heeft u waardevolle bezittingen die u wilt verkopen, bel dan gerust 0512-510996 voor het maken van een afspraak.”

Feddema - Goud & Zilver, Postzegel- en Muntenhandel | Stationsweg 38, Drachten | 0512-510996 | info@feddema.nl | www.feddema.nl