Leif de Leeuw
Leif de Leeuw Foto: Ingezonden

Leif de Leeuw in Poppodium Iduna

De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw en zijn band zijn de nieuwste southern rockbandsensatie! Vrijdag 18 juni speelt Leif met zijn band twee shows in Iduna.

Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én The Allman Brothers. Vorig jaar werd Leif de Leeuw uitgeroepen tot beste gitarist en beste bluesrock gitarist van de Benelux door lezers van het muziekblad De Gitarist.

De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, groovende drums en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat en Derek and the Dominos.

In Iduna heeft Leif eerder een onuitwisbare indruk gemaakt als special guest van Jan Akkerman. En nu komt Leif met zijn nieuwste album ‘Where we’re Heading’ op zak terug naar Drachten.

Dat belooft een heerlijke avond vol bluesrock met dampende riffs en snijdende twin-leads, overgoten met een vette seventies saus!

De eerste show is van 19:30 - 20:45 uur (19:00 open) en de tweede show van 21:45 - 23:00 (21:15 open).Tickets kosten € 15,00. Meer info op www.iduna.nl