Afbeelding
Foto:

Hylke Speerstra signeert op
19 juni bij Boekhandel Burgum

Zaterdag 19 juni aanstaande, de dag voor Vaderdag, signeert Hylke Speerstra van 15.00 tot 16.30 uur zijn nieuwste boek Testamint fan de siel bij Boekhandel Burgum aan de Schoolstraat. Het begin deze maand verschenen boek is een bestseller, inmiddels is besloten tot een tweede druk. Na It wrede paradys, De Oerpolder en Op klompen troch de dessa is dit opnieuw een monumentaal boekwerk van de inmiddels 85-jarige auteur.

Over het boek

Twee jongens beleven, los van elkaar, een verschrikkelijke jeugd. De ene in het Friese waterland, de ander tussen een aantal mislukte immigranten op de Canadese prairie. Als kind worden ze aan hun lot overgelaten, maar ze zetten door. Ze maken allebei carrière en vinden de liefde. Over hetgeen ze hebben meegemaakt, zwijgen ze. Tot ze weer alleen komen te staan en in Canada als oude mannen elkaar tegenkomen. Ze raken aan de praat en vertrouwen elkaar toe wat ze nooit kwijt wilden. Bij toeval komen ze erachter dat hun hartverscheurende levens met elkaar verweven zijn...

Boekgegevens: Testamint fan de siel, Hylke Speerstra, gebonden, 440 pagina's, € 29,90, Frysk. U bent van harte uitgenodigd!