Afbeelding
Foto: Ingezonden

Landelijke Túnfair Ryptsjerk op 3 juli

Op zaterdag 3 juli a.s. organiseert Vertakking Evenementen in Ryptsjerk (Friesland) de Landelijke Túnfair. De fair vindt plaats in de grote landelijke tuin rond de monumentale boerderij de Vertakking.

De Landelijke Túnfair vindt dit jaar voor de zevende keer plaats. In de landelijke siertuinen rond de boerderij staat een aaneenschakeling van kramen met een diversiteit aan producten zoals: lifestyle, tuinplanten, delicatessen, curiosa en woondecoratie en alles wat u nodig heeft om uw huis en tuin een landelijke sfeer te geven.

De Landelijke Túnfair wordt gehouden met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM. Er is een éénrichting looproute en voor deelnemers en bezoekers geldt de 1,5 meter regel. Daarnaast verzoeken wij u vriendelijk aanwijzingen van ons personeel te respecteren en op te volgen.

De Vertakking, Binnendyk 73, Ryptsjerk. Open van 10.30 tot 17.00 uur. Gratis parkeren. Entree handwerk en hobbyfair: € 4,50 (kinderen tot 12 jaar gratis). Meer info op: www.vertakkingevenementen.nl